Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ulysses nyüszög,de nem tudom miért,ez a tör ténet egy lágy,kellemes,rövid leírása egy balesetet szenvedett két ember kapcsolatának kialakulásában.Szerintem legalább olyan színvonalas mint a többi törté-nete!!!!!!!
Számomra csalódás volt ez történet a szerzőtől. Korábbi munkáihoz képest erőltetettnek éreztem. A párbeszédek is gyengék sok helyen. A női szereplő ugyanúgy beszél, mint a srác. Mintha az egész csak a fiú fejében játszódna le, és az ő fantáziája adná a mondatokat a nő szájába. Naiv 1966 már írt ennél nagyságrendekkel jobbat. Nagyon remélem, hogy még fog is írni olyan jókat.
Bár legalább csak nyugdíjas koromra, de fölérnék a te szintedre! Mondanom sem kell, 10p! Gondolom már meg sem lepődsz rajta. Természetesen mindegyik történeted 10-es, de nekem ez a történeted tetszett a legjobban.
1
l
listike
2016. április 11. 10:55
Nagyon szeretem a hosszú lélgzetű történeteket. A Te írásaid a csúcsok.
ténet egy lágy,kellemes,rövid leírása egy balesetet szenvedett két ember kapcsolatának kialakulásában.Szerintem legalább olyan színvonalas mint a többi törté-nete!!!!!!!
Mondanom sem kell, 10p!
Gondolom már meg sem lepődsz rajta. Természetesen mindegyik történeted
10-es, de nekem ez a történeted tetszett a legjobban.