Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A történeteket Én írom, férfi vagyok, és mind fantázia történet, nem feljegyzés, agyamból jöttek amikben törekszem a hitelességre, és a minőségre. Bocsánat ha ez a részlet kimaradt.
Érdekes történet. Csak egyet nem értek. Éppen az imént olvastam el egy történet sorozatot ennek a történetírónak a feltöltései között, amelynek az egyik csoportba sorolása az anya-fia volt. Majd aztán a Keresztfiammal című történet, amely természetesen a családi besorolás alá tartozik. Ebben leírja, hogy 38 éves háztartásbeli asszony. Ezután olvasom ezt a történetet, amelyben úgy ír magáról, egyes szám első személyben, mint férfiről (mindjárt a legelején: "Hol is kezdjem. Tíz éve voltam házas mikor ez az eset megesett velem. Feleségemmel a kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy esküvő után lefektettük az alapokat."), ami ellent mondana annak, amit a Keresztfiammal című történet legelején így ír le: "Egy vidéken élő 38 éves 170cm magas 70 kg-os házi asszony vagyok. Van 2 gyerekem és egy pocsék házasságom." Most férfi vagy nő a feltöltő? Ha közvetett történet, akkor miért nem jelzi ezt?
A történeteket Én írom, férfi vagyok, és mind fantázia történet, nem feljegyzés, agyamból jöttek amikben törekszem a hitelességre, és a minőségre. Bocsánat ha ez a részlet kimaradt.
Most férfi vagy nő a feltöltő? Ha közvetett történet, akkor miért nem jelzi ezt?