Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nem volt ez rossz, volt benne kreativitás és ihlet. Nekem tetszett és kárörömmel töltött el, hogy nem csak én szoktam a "lány" helyett lény"t írni 😀 😀 . Mégis, vannak benne hibák és elég sok. Biztosra veszem, hogy ha nap újra átolvastad volna, nem lenne benne ennyi. Az is éreztem, hogy kb onnan, hogy a fiúról lekerül a nadrág, elvesztetted az ihletedet. Ott kellett volna abba hagynod és másnap folytatnod. Ne add fel, jó lesz ez 🙂
Beszéled kicsit magyar? Legközelebb akkor küldj be valamit, ha átolvastattad valakivel, aki az általános iskolában kicsit odafigyelt! Borzalmas, 1 pont.