Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Valaki már írta, hogy jópofa történet, tényleg az. Elég érdekes ötletek fűzött bele a szerző, a karakterek sem rosszak benne. Éppen ezért gondolom, hogy szerkesztőért kiált ez az írás. (A szerkesztő átfésülné, kigyomlálná a szúismétléseket, képzavarokat, kisebb-nagyobb hibákat, elütéseket.) Mondjuk nem olyan rémes, mert végig tudtam olvasni. A harmadik résszel már nem volt ilyen szerencsém. Az első epizód után még azt mondanám, lehet belőle valami.
Az írás jó. Tetszik ahogy előhoztad a történetet. Megmondom neked őszintén én jobban örültem volna, ha a lányával megy a story. Nem vagyok egy nagy milf párti...de ez van 😀
10 Pont!