Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Visszatértem egy jó emlékért! Nem bántam meg 7 hónap elmúlás se törte meg a bizsergésem... /Mehetek tisztálkodni, jól fogok aludni, remélem erről fogok tovább álmodni amire ígéretet adott, Anya a Fiának!!!
Nem kell feltétlenül írnia annak, aki mégis meg tudja fogalmazni, hogy valami miért nem tetszik neki, vagy olykor - sajnos, elég ritkán - miért igen. Ide nem küldtem be soha történetet, a tortenetek.hu -ra igen, ha nem is erotikusat, de egy krimi novellát pár éve "Aki másnak vermet ás" címmel. Annak idején többektől elég jó kritikákat kapott. Ide továbbra sem fogok írni, mert ez nem az én műfajom, egyébként is lusta vagyok...
1
zsuzsika
2016. január 16. 08:11
Nem rossz.
1
s
supi
2015. december 24. 20:37
király
1
Bal01
2015. december 21. 09:58
Jó a bevezetés, de magát az actiont nagyon összecsaptad. Ha ennyi energiát fektettél az elejébe, akkor részletesebben, hosszabban írd meg a dugást is.
A kritikához mindenkinek joga van, csak alapja nincs mindenkinek.
1
p
papi
2015. december 15. 15:02
Nekem tetszik
1
l
listike
2015. december 15. 08:29
Andreas6: Te mindenkit csak kritizálni tudsz. Ehhez semmi jogod, mert egyetlen történetet sem írtál. A történet szerintem nagyon jó és csak így tovább.