Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Örülök, hogy többen is várjátok a folytatást. Bevallom, azt hittem több pontot fogok elérni. Nekem legalább is szubjektíve, nagyon emlékezetes élmény volt, és úgy érzem, kellően beleélhető mélységben írtam meg, mind érzelmileg, mind szexuálisan.
Gyuri!
Szerintem akkor lett volna biszex történet, ha azt is elmeséltem volna, hogy a barátommal hogyan szoktunk szexelni. Az igaz, hogy biszexuális vagyok, de csak a leszbikus oldalát mutattam be az életemnek. Egyébként már készül a folytatás, csak mostanában el vagyok havazva, de egy-két napon belül feltöltöm.
Gyuri!
Szerintem akkor lett volna biszex történet, ha azt is elmeséltem volna, hogy a barátommal hogyan szoktunk szexelni. Az igaz, hogy biszexuális vagyok, de csak a leszbikus oldalát mutattam be az életemnek.
Egyébként már készül a folytatás, csak mostanában el vagyok havazva, de egy-két napon belül feltöltöm.