Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Igen igen, pont ezt akartam még hozzá fűzni az előző mondandómhoz, hogy szükségem lenne élettapasztalatokra. Érzem magamban, hogy akkor tudnék végre valami olyat írni, ami igazán hiteles lenne. Engem igazából a leszbikus történetek ihletnek meg, de mivel férfi vagyok, nehéz a szexjeleneteket kellő mélységben megírnom. Kéne ismernem biszex nőket ahhoz, hogy igazán életszagú lehessek. Részletes jellemrajzok, párbeszédek. Ezek nagyon kellenének, hogy gyökeret eresszen a kreativitásom🙂
Egyébként olvastam néhány fordításodat. A kanapé szörfing 2.részére ment a 10p🙂 Erre a szintre szeretnék eljutni én is. Amúgy saját novellákat nem tervezel? Úgy lenne tiéd a dicsőség🙂 De persze jó, hogy valaki fordítással is foglalkozik, ne érts félre, csak kérdezem. Néha rád szoktam nézni, hogy alkottál e valami újat.
Ha erőlködni kell rajta, akkor sosem lesz lehengerlő, letehetetlen olvasmány. Ne kapkodd el, várd ki, míg megjön az ihlet! Talán kell valami fordulat a saját életedben, vagy csak pár pohár ital, ami meghozza. Nekem is van néhány félbehagyott "művem". A párbeszédek: Ne szégyellj lopni! Nem feltétlenül más írásból. A legjobb az életből ellesni ezeket. Ha a figurákat valós személyekről mintázod - akiket ismersz valamennyire - akkor sokkal hitelesebbek lesznek azok a mondatok, amiket a szájukba adsz. Még egyszer, utoljára: Ne azokért a buta csillagokért írjál, hanem saját kedvedre!
Üdv ismét Ulysses! Boldog új évet! Remélem egyszer átlépem a bűvös 9 csillagot, de már kezdek kiégni. Majd talán még visszatérek. Az a baj, hogy vannak ötleteim, amik a történet szemszögéből nézve biztos jók lennének, csak egyszerűen képtelen vagyok úgy megírni őket, hogy meglegyen bennük az a bizonyos plusz, amitől igazán életszagúak lennének. Tartalmas párbeszédekkel kéne feldobni őket. Lehet, hogy meglennének 8 pont, de nem akarom így beadni őket, mert maga a történet kerete, a szereplők, helyszín nekem nagyon bejön, és ezekből már csakis a legjobbat akarom kihozni, nehogy az legyen, mint sok előzőnél, hogy majd utólag jövök rá, mit tehettem volna még bele. Idővel alakul, tán...
Boldog új évet! Most jutottam ide, el is olvastam rögtön. Én azért nagyon remélem, nem ez marad a legnagyobb sikered! Lesz még ennél jobb. Ami igazából tényleg nagyon jó benne, az az akciórész. Hiteles, nincs túlírva, érdekes, izgalmas, izgató. A bevezetés kicsit döcögős, de a karaktereket elég jól megrajzoltad. Biztatásképpen (nem a whiskyért) adok egy 10-est. Komolyan csak azért, hogy írjál még, viszont a jelenlegi pontértékelés nagyjából reális.
Reklámozásképp magam: Ezazz!! Ez éltem sikertörténete, ahogy korábban már említettem!! Várom a plusz pontokat))) Ímélben küldök egy üveg whiskyt annak, aki átléptet a bűvös 9-es csillag fölé, mert amit átéltem... az bizony 12-est érdemel!!
hogy szükségem lenne élettapasztalatokra. Érzem magamban, hogy akkor tudnék végre valami olyat írni, ami igazán hiteles lenne.
Engem igazából a leszbikus történetek ihletnek meg, de mivel férfi vagyok, nehéz a szexjeleneteket kellő mélységben megírnom. Kéne ismernem biszex nőket ahhoz, hogy igazán életszagú lehessek. Részletes jellemrajzok, párbeszédek. Ezek nagyon kellenének, hogy gyökeret eresszen a kreativitásom🙂
Egyébként olvastam néhány fordításodat. A kanapé szörfing 2.részére ment a 10p🙂 Erre a szintre szeretnék eljutni én is.
Amúgy saját novellákat nem tervezel?
Úgy lenne tiéd a dicsőség🙂
De persze jó, hogy valaki fordítással is foglalkozik, ne érts félre, csak kérdezem. Néha rád szoktam nézni, hogy alkottál e valami újat.
A párbeszédek: Ne szégyellj lopni! Nem feltétlenül más írásból. A legjobb az életből ellesni ezeket. Ha a figurákat valós személyekről mintázod - akiket ismersz valamennyire - akkor sokkal hitelesebbek lesznek azok a mondatok, amiket a szájukba adsz.
Még egyszer, utoljára: Ne azokért a buta csillagokért írjál, hanem saját kedvedre!
Remélem egyszer átlépem a bűvös 9 csillagot, de már kezdek kiégni.
Majd talán még visszatérek. Az a baj, hogy vannak ötleteim, amik a történet szemszögéből nézve biztos jók lennének, csak egyszerűen képtelen vagyok úgy megírni őket, hogy meglegyen bennük az a bizonyos plusz, amitől igazán életszagúak lennének. Tartalmas párbeszédekkel kéne feldobni őket. Lehet, hogy meglennének 8 pont, de nem akarom így beadni őket, mert maga a történet kerete, a szereplők, helyszín nekem nagyon bejön, és ezekből már csakis a legjobbat akarom kihozni, nehogy az legyen, mint sok előzőnél, hogy majd utólag jövök rá, mit tehettem volna még bele. Idővel alakul, tán...
Most jutottam ide, el is olvastam rögtön.
Én azért nagyon remélem, nem ez marad a legnagyobb sikered! Lesz még ennél jobb. Ami igazából tényleg nagyon jó benne, az az akciórész. Hiteles, nincs túlírva, érdekes, izgalmas, izgató. A bevezetés kicsit döcögős, de a karaktereket elég jól megrajzoltad.
Biztatásképpen (nem a whiskyért) adok egy 10-est. Komolyan csak azért, hogy írjál még, viszont a jelenlegi pontértékelés nagyjából reális.
Várom a plusz pontokat)))
Ímélben küldök egy üveg whiskyt annak, aki átléptet a bűvös 9-es csillag fölé,
mert amit átéltem... az bizony 12-est érdemel!!
Ha erre jársz egyszer, érdekelne a véleményed. Gondolom erre már te isazt mondod, hogy
kellően fejlődött a fogalmazásom.
ahogy már negyedjére olvasom vissza az elmúlt napokban, ez kétség kívül életem sikertörténete!!!!
Azt nem én írtam. Most már egyébként kicserélték az enyémre.