Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
pisti:-)... nagyon szép volt ez is , csakúgy ,ahogy az öszes, kár hogy csak ennyi története van, napokon keresztül tudnám, szeretném olvasni még, de sajna véget ért számomra csoda ,befejeztem nOr sztoriajit...de érzelmileg nagyon feltöltött...igazán sajnálom, h nem írt többet, nagyon jó érzéke van hozzá..
1
pisti47
2009. július 2. 10:55
Az már biztos, hogy homo történetet nem fogsz írni. Csalódnék az életben is.10 pont
1
Cloonee
2002. augusztus 10. 16:36
En is nekifogtam vegigolvasni nOr torteneteit. Erosen kedvet kaptam kimenni a napra, rozsak koze, szediteni valami holgyet... Hala es koszonet erte. 10 pont
1
sixday
2002. július 11. 16:46
Gratulaciom ezert a tortenetedert is nOr. Most olvasom vegig oket. Csodalatos.
1
Arweny
2002. június 13. 22:49
Ez nagyon tetszett. Ez tényleg tele van érzelmekkel. Gratulálok.
1
Z
2002. február 11. 03:48
EGYMÁSBAN ALSZANAK EL !!! Velem ilyen meghitt élmény még soha nem esett meg.
Én már aludtam el szex közben, az asszonnyal együtt... :))) Mondjuk az nem volt ennyire romantice, de poénnak nem volt rossz. Állítólag én aludtam el hama
1
T
Törté-Net
2002. február 8. 23:59
Ha tetszettek az ilyen stilusú történetek, akkor nézzétek meg nOR többi történetét is.
nagyon szép volt ez is , csakúgy ,ahogy az öszes, kár hogy csak ennyi története van, napokon keresztül tudnám, szeretném olvasni még, de sajna véget ért számomra csoda ,befejeztem nOr sztoriajit...de érzelmileg nagyon feltöltött...igazán sajnálom, h nem írt többet, nagyon jó érzéke van hozzá..
Most olvasom vegig oket.
Csodalatos.
Én már aludtam el szex közben, az asszonnyal együtt... :))) Mondjuk az nem volt ennyire romantice, de poénnak nem volt rossz. Állítólag én aludtam el hama