Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nem gondoltam volna, hogy férjem írásaihoz / #15, #16, / én is hozzá fogok szólni egyszer! Igen mis sohasem csináltunk ilyen "technikát" azért vágyódunk rá!!!
Kérem szépen Zsuzsikát, aki ma 11:23 órakkor mondott véleményt : Az angyal aki elvesztette szárnyait íráshoz. Szépen kérem hölgyem, mondja el az igaz véleményét egy 72 éves - anál dolgot még soha nem csinált - embernek, hogy létezhet-e ilyen a valóságban? Köszönettel: Álmoska5
1
A
Almoska5
2018. március 19. 14:44
Élveztem mind a kettő részét. Én még ilyen, hátsó bejáratost, soha nem csináltam. Izgató volt nagyon. Szeretném ha a hölgy is megerősítene, hogy létezhet ilyen magas fokú - mennyei érzés - a női oldalról. Aki ismeri az írásaimat: 1.000 pont! Kár, hogy ezt az én életemben már nem pótolhatom, de a következő életemben ezzel a technikával fogom kezdeni új nemi életem kialakítását!!!!
1
m
malacka
2016. november 6. 12:21
Csúcs! Nagyon jó,kerek lett a történet a második résszel. Köszönöm az élményt!
Igen mis sohasem csináltunk ilyen "technikát" azért vágyódunk rá!!!
Kár, hogy ezt az én életemben már nem pótolhatom, de a következő életemben ezzel a technikával fogom kezdeni új nemi életem kialakítását!!!!