Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Andreas6 és mindenki! Elnézést kérek ha nem vagyok 100% tökéletes helyesírásilag, és néha becsúszik egy-egy hiba ami elkerüli a figyelmemet.Nem vagyok tökéletes én sem, hiszen csak ember vagyok. Köszönöm az építő jellegű kritikát, és az elismerést Andreas, és mindenkinek aki megtisztel vele! Üdvözlettel : Koriander
Kedves Koriander! Örülök a beharangozott folytatásnak. Egyike vagy a legjobbaknak, gratulálok. Elnézést kérek, ha fennakadok az egyébként nem sok hibán, csak azt szeretném, hogy még jobb legyen!
Hát igen, kedves Veterán, nem meglepő, hogy nem igényled a hibátlan helyesírást (én is csak törekszem rá), elvégre magad sem tudsz helyesen írni, akkor nem is hiányzik másoknál sem. Rövid hozzászólásodban öt hibát találtam. Én szeretem az anyanyelvemet, és megtisztelek mindenkit azzal, hogy igyekszem helyesen használni.
Sziasztok! Hamarosan itt a történet 5.része, addig is elevenítsétek fel az előző részeket! Kellemes olvasgatást, és figyeljétek jövő héten az újdonságokat! Jön a Jótestvéri viszony 5 része!
Egyszerűen nem értem , hogy miért gondoljátok , hogy az anális közösülés jobb a hüvelyinél , a hüvely körül veszi a faszodat és mozgaja a hüvelyizmokat , kifejve belöle a gecit , ettől jobb nincs , sem a nőnek , sem a férfinek . Vagy ennyi itt a homo pasi , hogy mind seggbe rakja a nőket ???
Jön a 6.rész!
Figyeld és olvasd!
Üdv
Koriander
Köszönöm az építő jellegű kritikát, és az elismerést Andreas, és mindenkinek aki megtisztel vele!
Üdvözlettel : Koriander
Hamarosan itt a történet 5.része, addig is elevenítsétek fel az előző részeket!
Kellemes olvasgatást, és figyeljétek jövő héten az újdonságokat!
Jön a Jótestvéri viszony 5 része!
Nekem tetszik a sorozat.10 pont.