Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Szerinte,m a legjobb írás az oldalon! Wanda the Best!
1
Hmm
2005. március 9. 11:56
Nagyon klassz!
1
Niky
2003. április 21. 15:26
nagyon joo
1
Undergrander
2003. április 7. 19:59
Hi Hát nem rossz a történet tetszet de az hogy a fickó kicsit sokat beszélt a f*szárol az már kicsit unalmas volt. Anyuék mikar szálnak de? :-)
1
Xcal
2003. április 7. 19:26
Nemrosz a végére még a címet is elfelejtettem :)
1
Fröhlich László
2003. április 7. 15:49
k*rva jó történet. Ezért hát: 10
1
TheChronic
2003. április 5. 15:13
dj_&roo: ja,fiam,szerintem se... GutBesserWasser: a címe tényleg rossz,tudom,hogy utalás a Blood,Sweat&Tears együttesre,de én inkább s/m-et sejtettem mögötte... Tényleg ez a legjobb családi sztori. julcsi16: gratulálok,ügyes vagy! :D
Hát nem rossz a történet tetszet de az hogy a fickó kicsit sokat beszélt a f*szárol az már kicsit unalmas volt. Anyuék mikar szálnak de? :-)
GutBesserWasser: a címe tényleg rossz,tudom,hogy utalás a Blood,Sweat&Tears együttesre,de én inkább s/m-et sejtettem mögötte...
Tényleg ez a legjobb családi sztori.
julcsi16: gratulálok,ügyes vagy! :D
Ennyire szőke?